Himoja


Sie herätät miussa sen alkukantasen, eläimellisen ja raivokkaan halun, joka suoraan sanottuna vituttaa miua aivan saatanan paljon. Miua turhauttaa päivästä toiseen se, että miun sirkustiikerit on lukkojen takana karjumassa, kun sie heiluttelet herkkupaloja niiden nenän edessä. Mie söisin siut elävältä, jos mie päästäisin ne vapauteen. Mie en uskalla olla viittä metriä lähempänä siua, ku mie todennäköisesti teen jotain väärää ja typerää. Jeesus, ku mie voisin työntää siut sohvalle tai sängylle istumaan ja tarttua siua riveleistä kiinni ja sanoa, et nyt loppuu tää kiertely. Mie suutelisin siun huulet niin rikki, että siinä ois sitä bändin jätkille selittämistä. Mie haluisin riisua siulta kaikki vaatteet pala palalta ja haluisin oppia siun iholta kaikki arvet, kipeet kohdat ja siun lempiasiat. Haluisin nähä ja kuulla ku nautit sydämen pohjasta asti ja muistat sen vielä huomenna aamulla. Laittaisin soimaan Kings Of Leonin Sex Is On Fire, jotta voit sit keikkalavoilla hymyillä ja muistaa miut siun sylissä yläosattomissa. Murra miun kaikki muurit ja ota miut syliin, näytä miulle se että miekin oon tarpeeks hyvä. Näytä, et sie haluut miut.

Mie haluun, että sie työnnät miut seinän ja siun ittes väliin niin, että mie en pääse karkuun siun suudelmia. Jos mie koitan paeta ni kato miua silmiin ja sano, että älä mee. Älä päästä miusta irti. Mie haluan siun kädet koskettamaan jokaista miun kohtaa ja niin iholle, kun pystyy. Mie haluun, että sie revit miulta paidasta napit helvettiin ja pidät miua niskasta kiinni, ku suutelet. Pure kaulasta, tee fritsuja, nipistä kyljestä, kiusaa miua niin pitkään ennenku puren siua takaisin. Suutele miua ensin kunnolla, sit hivuta huulia ihoa pitkin kaulalta korvanlehdelle, joka saa miut seittemänteen taivaaseen. Kuiskaa miulle kaikkia juttuja, jotka saa miut valahtamaan polvilleni. Pidä miua pystyssä ja kuuntele miun painavaa hengitystä kaikesta himosta. Taivuta miut vaikka nelinkerroin solmulle, jos se vaan riittää vapauttamaan nää kaikki turhautuneet tiikerit. Silitä tiikereitä sen kaiken jälkeen silkkihansikkain ja pidä miut lähellä. Niin iholla ku voi. Suutele miut rikki, mutta hellästi ja varmasti. Piirrä miun ihoon koko tarina, joka nikama. Silitä miua kyljestä niin, että miun iho menee kananlihalle. Pidä miusta kiinni niin kovaa, että se vie miulta hengen. Oi että miun sielu hyrrää, ku sanot miua aina Neiti Kesäheinäks sillä äänensävyllä, ku olisin tehny jotain vähän tuhmaa. Olisin valmis millon vaan rikkomaan mein herrasmiessopimuksen.

Painele just niitä nappuloita, jotka saa miut tuntemaan kaiken euforian. Mie näytän siulle kaikki kortit, koska haluun ihan pikkusen, et kiusaat miua just niistä kohdista, jotka saa miut punastumaan ja pikkusen hämilleen, mutta että kuitenki siltä tarjoat sen käden ja piet miusta kiinni. Et anna miun tippua yksin niiltä muureilta. Kiusaa miua julkisella paikalla, heitä miulle joku juttu mikä saa miut punastumaan ni heitän vielä paremman ja sit me taas voidaan pikkusen haastaa toisiamme hyvässä hengessä. Haasta miut myös kotona ni voidaan seisoa vastakkain ja tuijottaa toisiamme niin pitkään, kunnes toinen antautuu.

Varasta suudelma kulman takana ja purista miua berberistä sillo ku kukaan ei huomaa. Hipase miua kyljestä ohi mennessä, koska tiiät että mie kutian niistä. Pidä miun tiikerit varpaillaan ja valppaina. Tuijota miua suoraan silmiin ja hymyile, koska se saa miut miettimään maailmankaikkeutta ja universumia. Sie myös tiedät sen, että mie väistän ekana sen katseen koska miua pelottaa, että mie paljastan itteni siun suhteen. Miua pelottaa, että miun lopullinen järki häviää ja mie pyörryn, koska jalat on pelkkää vetelää mössöä. Tuijota miua lavalta ja iske silmää ja tee ne kaikki temput, joista mie voin kehrätä ku kissa kuumalla katolla. Mie haluun, et näät miusta mielikuvia tai unia, jonka jälkeen pitää käydä vilpottelemassa parvekkeella kylmässä ja seuraavan päivänä kerrot miulle niistä. Tuijota miua levykaupassa hyllyn takaa niin pitkään, et tunnen siun tuijotuksen ja hymyilen siulle. Tuu miun viereen, ku ilakoin siulle että löysin jonkun killeri levyn ja hymyile miulle. Pidä siun kättä miun reidellä ja piirtelen ympyröitä pöydän alla, ku istutaan vierekkäin, ku siun kaverit istuu toisella puolella tietämättä asiasta mitään. Saa miut kiemurtelemaan siinä penkillä, ku villi hyrrä. Sit ku kaikki muut menee tupakalla ni kuiskaa miun korvaan jotain sellasta mikä saa miut korvat helottamaan niin punasena, että miun tekee mieli kaataa jäitä paidan sisään. 

Villiinnytä miut.


Kommentit

Suositut tekstit