Paletit sekasin ja Herra36


Voi elämä. Viime viikonloppu oli miulle aika hurja tunne-elämän osalta. Oon tässä nyt hetken aikaa ollu täysin miehetön ja se on kyllä ollut ihan hyvää aikaa, latasin toki Tinderin tuossa kuukausi takaperin, muttei sieltäkään mitään fiksua ole tullut. Lähinnä vonkausviestejä ja sit muistaa taas miksi oli niin pitkä tauko tästä. Noh nyt on taas sitten pasmat ihan urakalla sekasin. Sitä vaan sitten aina tuppaa miettimään, että KUINKA TÄMÄ TAPAHTUU TAAS?

Palataan syksyyn 2015. Lähdin miun varavanhempien mukaan kattomaan rallia Saaremaalle jonkun muun porukan kanssa, jota en ennestään tuntenut. Olin vielä silloin pieni ja viaton tyttö.. Miua jännitti ihan sikana uusien ihmisten tapaaminen silloin (jännittää vieläkin, mutta osaan olla jo paljon rennompi) ja ensimmäisenä tapasin Tipun, vanhan 60-kymppisen miehen jolla juttuu lähti ja olin järkyttyny jo sen puheista. Kaikki varotteli miua koko ajan Moottoriturvasta ja mietin et mitä pahaa siinä nyt voi olla, kun kaikki siitä koko ajan puhuu, sekin selvisi myöhemmin. Lähdettiin siis maanantaina ajamaan Saaremaalle ja nää muut miehet (nuorempi Tipu=vanhan Tipun poika, Moottoriturpa=MT, Herra36 ja KP) tuli sitten myöhemmin viikolla eli sain ensin rauhassa tutustua tän vanhaan Tipuun. Noh sitten tuli tää, joka veti jalat hyytelöksi viime viikonloppuna. Kutsutaan häntä vaikka Herra36. Meidän ensitapaaminen on kyllä hauska, koska mielestäni kukaan ei vielä oo kertaakaan säikähtänyt miua nähdessään. Meillä oli siis Virossa talonpääty kahdessa kerroksessa ja oltiin sitten päiväunilla, mie alakerran sohvalla ja varavanhemmat yläkerrassa. Olin sillai hereillä, kun jännitti niiden muitten saapuminen ja sit kuulin, kun ovi kävi. Luulin, että se oli vTipu ja ajattelin, että en viitsi vaivautua ees nostamaan päätäni. Ovi kävi uudestaan ja sit nostin pääni nin Herra36 seiso ovensuussa hyvin hämmentyneen näköisenä. Sanoin moi ja sieltä tuli kans moi ja se mies oli kadonnut sen jälkeen ääntä nopeammin.

Ihan hirveen paljoo enempää en siitä reissusta enää muista, mutta pojat uitti miut kyllä kylmässä veessä aivan totaalisesti. Niin karskia läppää ja niin oksettavan kuulosta pikkuKesäheinälle. Sitten toki alotin vittuilun niille takaisin ja MT:kin pehmeni puheissaan kuullessaan, että oon vielä viaton enkä oo häsmäilly kenenkään kanssa. Sekin oli hauska momentti :D Aikunen mies putoo miun polvien eteen ja pyytelee tuhat kertaa anteeks omia puheitaan, sitten meistä tuli kamuja. Ekalla reissulla mie myös uskalsin jopa lähteä nTipun ja Herra36 mukaan pätkälle kattoo rallia, muistan vaan sen, että ”Jos kuuluu rytinää nin juokse niin vitun kauas metsään päin ja lopetat vasta sitten, kun rytinää ei kuulu.” Jahans, että tämmönen matka sitten… Sen mie muistan myös, että me ei sanottu mitään heippoja kenenkään muun kanssa ku vTipun kanssa, kun se heitti meidät Paloheinään. Seuraavan kerran me tavattiin 2016 Vaakunarallissa (tästä on selvästi tulossa joku hiton tapa). Silloin iskäkin oli mukana erään kuskin huollossa ja huoltoteltat oli vierekkäin ja tottakai mie notkuin siellä mukana, ku peräpukama. Muistaakseni nahisteltiin siellä myös jotain, mutta olin silmittömän ihastunut siihen yhteen kuskiin, etten nähnyt metriä pidemmälle.

Samana vuonna menin kesällä MM-ralliin Jyväskylään majailemaan miun serkun luokse yöksi ja silloin oli Halosen Tarmo kuvioissa, olin ihan vitun aivojäässä siitä mitä sen kanssa tapahtu. Tavattiin siis ekaa kertaa Halosen kanssa Jyväskylässä ja se vonku miulta koko kaks tuntia seksiä, todella hämmentävä tilanne. Vietin siellä niiden ralliporukoiden kanssa aikaa ja muut jätkät koko ajan koitti tyrkyttää meitä yhteen ja yhessä vaiheessa  vTipu jotenki onnistu miut tyrkkäämään ilmapatjalle siihen Herra36 viereen. Se oli tosi hämmentävää, kun se Halonen oli miun paletin pistänyt uusiks ja nyt vielä tää kummallinen tunne 36 seurassa. Sitten lauantai-iltana oltiin viihteellä keskustassa, mutta miua ei huvittanut hirveesti juoda vaan koitin vaan maanisesti metsästää Herra36 sieltä ihmispaljoudesta. Sitten sainkin kuulla, että hän olikin jo mennyt takas kämpille, koska oli ilmeisesti kuskina seuraavana aamuna muille. Laitoin viestiä ja menin käymään siellä tietämättä itekkään, että miksi? Sit me siinä hetken aikaa istuttiin pöydän ääressä ja kysyin, että haluaako se, et jään sen viereen yöksi vai kävelenkö takasin keskustaan? Kai sieltä jotain muminaa pääsi ja sit se etti miulle MTn laukusta yöksi paidan, koska ujous oli vahvasti läsnä. Me nukuttiin lusikassa se yö ja kun muut tuli kämpille nin ne tuli repimään peittoa meidän päältä pois ja 36 repi takas sitä miun päälle. Seuraavan kerran nähtiin syksyllä Saaremaalla taas, mentiin sunnuntaina (mie, varavanhemmat ja vTipu + sen joku mamma) ja 36 oli mennyt jo lauantaina, kun sillä oli ollut jotkut polkupyöräkisat siellä. Se oli hotellissa yötä siellä meren äärellä ja sitten me viestiteltiin, kun miun ei ois kuulunu oikeasti ees olla tuolla mukana. Muut lähti kaupassa käymään ja 36 tuli sillä aikaa siihen kämpille, ilma senkun rätisi mein välillä. Muistaakseni se vielä laittoi MT:lle jotain viestiä ja taas miua kiusattiin ihan urakalla. Kun muut tuli takas siihen kämpille nin sain kuulla vaan siitä, että heti kun neidin jättää yksin nin täällä on talo täynnä miehiä. Uups! Varaäiti koitti miua saaha lähtemään baariin jo sinä samana iltana, mut en oikein ollu taipunu asiaan ja sitten vielä 36 paukkas sisään miun huoneeseen ruikuttamaan, että lähtisin nyt mukaan. Meitsi vetää peljettihameen ja lutkasaappaat jalkaan, eikun menoks.
Baarissa sit 36 halus välttämättä miun kanssa tanssimaan ja believe, en oo ikinä tanssinu kenenkään kanssa niin iholla ja miua alko se tilanne kuumotella, kun olin kuitenki vielä aika koskematon ja menin hyvin helposti sekaisin tuommosista elokuvakosketuksista (ihanku en menis vieläki). Jotain aikaa me palattiin takasin siihen kämpille ja muistan, että se sano sillon siinä eteisen käytävällä ihan umpitunnelissa, että hän haluaa suudella miua ja mie urpona vaan vastasin, että koitetaan sitä selvinpäin. Well done Kesäheinä. Me käytiin myös tuona vuonna kiertämässä saarta ja jonain päivänä me tehtiin niin, että lähdettiin kahella autolla ja mei istuin takapenkillä viistossa 36 nähden. Tyyppi vaan tuijotti miua koko matkan ajan peilistä taaksepäin ja miua alkoi ujostuttaa ihan helvetikseen, koska se on myös sellanen tuijottajamies. Oltiin muistaakseni tulossa pohjosesta päin takasin ja pysähdyttiin siinä kahvilla, astuin ulos autosta ja kävelin sen edessä ni en yhtään ollut varautu siihen, et tyyppi läimäyttää ihan saatanan kovaa berberille ja ulisin siellä pihalla hetken aikaa. Sit me mentiin kahville ja me istuttiin sellasilla pirtinpenkeillä, mie hajareisin ja se sit normaalisti jalat eteen. Hivuttauduin sitä lähemmäs ja muistan, et tuijotin sen kasvoja ja mietin, et tsiisös tekis mieli mennä toiseen ihan kiinni ja pistää leuka sen olkapäälle. En tehny sitä, kun miusta se ei ois ollu ehkä soveliasta, koska mie en voi tietää missä menee sen toisen personal space-rajat, mutta sitten hetken päästä se kyllä syötti miulle muistaakseni kakkua sen haarukasta. Muut tuli taas torstaina ja sitten se koko ihana kupla meni rikki, olin tosi hämmentyny taas, et mitä hittoa nyt? Se ei puhunu oikeestaan mitään ollenkaan enää sen jälkeen, kun muut pojista tuli eikä ottanut mitään kontaktia, ei kattonu silmiin eikä tullu kylkeen nahistelemaan. Meillä oli miusta tosi kivaa siihen asti kunnes se vetäyty taas omaan kuoreensa niin syvälle, et menin hämilleni ja sitten mie vollotin koko matkan Kuressaaresta Tallinnaan ja se urpo koitti vielä lohduttaa tajuamatta mitä se edes teki. Kyllä se sano miulle satamassa heipat ja halus halata vaikka mie koitin olla käsivarren mitan päässä, kehtas mokoma vielä berberiä puristaa. Tästä reissusta vielä teki sekin paskan, kun sain kuulla, että sillä oli joku heila sen paikkakunnalla ja miulle tuli niin oksettava olo, kun ensin oltiin lirkuteltu viikko kieli pitkällä ja sitten kun miulle napsahti ne vaaleanpunaiset lasit päähän nin joku tulee ja vetää kulman takaa suoraan käkättimeen tälläsellä uutisella. Vitun hyvä.

Jäljestäpäin tuli sanomista, mutta siitäkin päästiin yli. Sen jälkeen nähtiinkin vasta helmikuussa 2017 Vaakunarallissa ja jotenkin hitto soikoon päädyin taas sen kainaloon nukkumaan. Hänellä oli kyllä melko paljon alkoholia veressä nin se simahti melkee heti. Se lainas miulle taas paitaa ja kun sen hetken ehdin olla ilman paitaa nin se suuteli miun lapaluiden välistä aluetta ja muistan sen, kun eilisen, ku kaikki veri pakeni järjellisestä ajatuksesta, kun sen parta hipelöi miun selkää, jolla saa miut kananlihalle ja melkein tiedottomaan tilaan. Miun teki mieli kääntyä vaan ympäri ja suudella sitä, mutta suusta tuli vaan ”Sie kutitat” ja nTipu, WRC-perse ja se itekkin tais räjähtää nauruun, mut silloin mie en uskaltanu tehä mitään muuta. Sen aamun jälkeen me nähtiinkin vasta keväällä, kun se heitti miut Saloon Polkupyörämiehen luo ja silloin miusta tuntu, et miten ihanaa, kun ei tarvi pelätä sitä mitä se miusta haluaa ja me juteltiin koko matka normaaleja asioita. Se kysy miulta Polkupyörämiehestä ja mie kysyin sen jostain mammasta, casual as fuck. NTipulla ja 36 oli pikkujoulut marras-joulukuussa Helsingin keskustassa ni mie päätin pynttäytymisen jälkeen lähtee käymään sit moikkaa niitä ja istuin sit niiden väliin pitkälle penkille ja siinä hetken aikaa jotain hymyiltiin ja vaihdettiin kuulumisia nin eikös se kuumottelu alkanu reisien hiplaamisella. Hienona naisena nostin sen kädet vaan omalle puolelle ja nauroin, et nyyt jätkä hei. Sinä iltana ei tapahtunu muuta merkittävää, lähinnä tuli vaan paha mieli, mutta ei hänen takia.

Noniin ja nyt vihdoin ja viimein päästään tähän viime viikonloppuun. Soitin nTipulle jo edellisenä viikonloppuna, että ovatko hyö eli hän ja Herra36 tulossa Mikkeliin ralliin, kun olin vähän sellasta huhua kuullu. Noh sit saatiin sovittua keskiviikkona, että ne koukkaa miut kyytiin Lintsin parkkikselta. Ne ajo siihen ja sit 36 on apukuskin puolella, huomasin et auto on vaan kaksovinen eli polvet suussa matkustamista noin kolmen tunnin verran. 36 tuijotti miua taas aika paljon ja joka kerta sanoin sille ettei tuijottais kun miulle tulee sellanen hassu fiilis, mut tuijotus jatku. Se matka meni ok ja pojat sai miut houkuteltua jäämään niiden luokse yöksi, lähtee syömään ja kaupunkikierroksella vielä. Vaihdoin vaan nopsaan vaatteet ja siistiydyin ihmisen näköseks. Ruokailu meni myös ok, vaikka koko matkan oltiin heitetty ilmaan sellasta läppää, et tonight is THE tonight. Sit käytiin KB:ssä ja siellä höpöteltiin kahdestaan, kun nTipulla oli joku tuttava siinä ja sit miekin bongasin miun ystävättären ihan sattumalta ja vaihdettiin muutama sananen. Sieltä vielä Jälkipeliin, jossa oli niin kuollut meno, että oli vaan pakko tyytyä toistemme seuraan ja nascar-kilpailuun tvstä. Siinä kahden maita sit ajateltiin lähteä takasin kämpille päin ja siinä pihalla kuun ooteltiin taksia nin sit 36 vaan kaappas miua vyötäröltä ja en oo ihan varma koittiko se pussata miua poskelle? Sit heitettiin taas jotain härskiä läppää ja noustiin taksiin. Istuttiin takapenkillä eri puolilla niin että keskipenkki oli vapaana, 36 otti miua kädestä kiinni ja puristeli matkan ajan sitä. Lisäksi se oli kantanut jo silloin aikasemmin miun helvetin painavan matkalaukun ylös kolmanteen kerrokseen ja anto miun mennä ovesta aina ennen ku ite tuli sisään. Siinä sit alettiin käydä yöpuulle ja nTipu teki jotain hölmöö nin siirryin sitten 36 viereen, toki oman peiton ja tyynyn kanssa. Katottiin vähä aikaa telkkaria ja kuorsaus alko kuulua toiselta puolelta yllättävän nopeesti. 36 sammutti telkkarin ja käännyin selkä siihen päin kyljelleen ja se käänty samaan suuntaan kun mie ja siirti ainoastaan jalkansa miun jalkaterien päälle. Avasin silmät ja mietin hetken aikaa, että kehtaanko mie kysyä siltä, et voisko se hipsuttaa ja sit se vaan lirvahti suusta. Se kysy mitä on hipsuttaminen nin selitin sille puoli kolmen aikaa yöllä, että mitä hipsuttaminen on. Noh kuten arvata saattaa mihin se hipsuttaminen johti, mutta ei ihan loppuun asti menty. Ei me sit saatukaan unta enää sen jälkeen ja käännyin sen kainaloon ja sitten me puhuttiin normaaleista asioista, mutta sellasista mistä me ei normaalisti puhuttais. Se kertoi siitä kuinka kauheeta vittuilua se oli saanut sen Jyväskylän jälkeen siitä, että oltiin nukuttu yhessä. En oo ikinä osannu nukahtaa kenenkään kainaloon paitsi sen, hitto miten hyvä siinä oli olla. Sen syli on ollu kaikista parasta ja sen oon myös sanonu tytöillekkin, että sen vieressä on semmonen turvallinen ja hyvä olla. Loppujen lopuksi taisin suurimman osan viikonlopusta viettää poikien seurassa ja lauantaina piti vielä nahistella karkkipussista ja töniä toisia. Yhen kuppilan pihassa se heitti miut vielä kahdesti lumipenkkaan mein porukoiden silmien alla, ekalla kerralla se nosti miut poiskin sieltä. Sen jälkeen me ei oikeastaan enää puhuttukkaan enkä saanu sanottua edes heippoja. Laitoin sille viestiäkin, mutta vastausta en enää saanut.

Moon aivan tosi solmussa tän asian kanssa, koska mie en tiedä mistä edes lähtisin alottaa tän avaamista. Miulle on neljä ihmistä sanonut, että teillä on ilmassa kipinöintiä ja sutinaa. NELJÄ. ERI. IHMISTÄ. Ne pienet jutut mitä se tyyppi tekee on miulle ihan älyttömän tärkeitä ja voispa niitä säilöä lasipurkkeihin, koska ne on ne jutut mitkä tekee sitä niin viehättävän. Se myös on puolustanut miua joissain tilanteissa missä oon vaan antanu kaiken shaiban tulla nin sekin on jääny miulle mieleen. Jopa ne intiimit jutut oli ihan erilaisia mitä muiden kanssa ja se hämmentää miua, ku ei miulle ennen oo käyny näin. Ja siis sen hymy, se on sellanen et sille ei voi olla hymyilemättä takasin. Mie toivon, että tälle asialle saadaa jotain jatkoa ja että tää asia selkiää suuntaan tai toiseen. Hän on nyt vahvasti juurtunut miun aivokapasiteettiin. Mutta mistä mie tiedän onko se miusta edes kiinnostunut, jos se ei vastaa edes miun viestiin?


Kommentit

Suositut tekstit