Menkkoja ja herkkuberbereitä


Heloo, my dears! Pitkästä aikaa. Tiiän, että oon laiminlyönyt tätä kirjottamishommaa, mut näillä mennään. Monta kertaa oon ollu kone sylissä, mut Netflix on vieny voiton ja uni silmässä en oo enää jaksanu avata konetta. (Tässä välissä piti virkistää muistia, että mistä oon viimeks höpötellyt.) Noh tähän mennessä on selvinnyt, että sillä kotikodin jäbylillä olikin se mimmikaveri, josta oli muka eronnut viikko sitten. Tilanne meni siis niin, että hän laitto mulle viestiä siellä palvelussa ja siinä sitten viestiteltiin viikko tai pari, jonka jälkeen nähtiin ja toteutettiin itseämme. Remontoitiin ja nukuttiin. Saatana, että miulla on tyhmä olo nyt, kun tiedän asian oikean laidan, että kuinka helvetin helppo mie oikeesti olenkaan? Ensin Herra36 viilaa sopivasti linssiin ja sitten tuo hiton Seksikeisari, olkoon se nyt hänen nimensä. Noh, tässä aikani päpätettyä asiahan ei oo mun ongelma tai asia puuttua toisen suhteisiin, mutta jos se tulee vastaan kadulla nin revin siltä nyytit ja syötän ne sille paljain käsin (menkkarage hieman). Ei se mitään, tuhotkoon suhteensa, not my problem. (Tosin ei kovin hyvä suhde voi olla, että heti kun oma akka on poissa kaupungista ni pussy hunting starts) PITÄKÄÄ NE MUNELOT HOUSUISSANNE, KIIMA-JANNET! Ja pliis, älkää sotkeko meitä viattomia sinisilmäisiä, herkkäsielusia, Helppo-Heikkejä teidän kieroutuneisiin kuvitelmiin selviytyä kaikesta saamatta takkiinne.

Miulla menee hyvin. Oon ollu koko tammikuun Helsingissä käymättä kotona ja mie oon niin hiton ylpeä siitä, että mie oon kestänyt täällä! Woop woop, missä skumppa? Miulla on tällänen pehmonen yöpaita päällä ja mie tuoksun hyvältä, miulla on hyvä mieli ja nyt alkaa asiat kulkee omilla raiteillaan. Aurinko paistaa ja joskus sataa vettä, mutta sekään ei kestä ikuisesti. Miulla on keväälle kivoja juttuja, kuten Swedish House Mafian keikka Tukholmassa, ootan jo muutenkin aurinkoo ja sitä hyvää oloa kesältä. Saatan ehkä lähtee käymään Rukalla miun ystävän luona kyläilemässä. Koulussa miulla tuntuu olevan kaikki langat käsissä, työt kulkee omalla painollaan, mut motivaatio valmistumiseen kasvaa koko ajan vaikka jännittääkin samaan aikaan hiton paljon tulevat näytöt. Sit mie oon myös alottanut tarinan kirjottamista, Raputyttö on miun oikolukija/mielipideasiantuntija. Se kertoo Ellistä, joka on menossa naimisiin Aaron kanssa, mutta Ellin vanha elämänrakkaus Martin tulee ja sotkee koko pakan. Sitä on nyt joku 30 sivua jo, mutta välissä on niin hölmöjä aukkoja, et se kyllä pitää kirjottaa kokonaan puhtaaks ennen, kun sen saa joku lukea sen kaiken draaman, mutta se on hieman myös pöytälaatikkoon taipuvainen.

Mie myös tapasin yhen miehen, vihdoin ja viimein sen suomenruotsalaisen (en oo kyllä ihan satavarma asiasta) ja nyt en oo varma haluisko se nähdä uudestaan tai siis kyllähän se sanoi, että ois uudestaan kiva, mutta en oo varma haluisko se vaan remontointisuhteen vai ihan oikeen parisuhteen. Tätä asiaa hankaloittaa sopivasti se, että se opiskelee Vaasassa. Toki Helsingistä ei mee kun vähän päälle 6h bussilla, mut niinku iskä aina sanoo, et kaikella on tapana järjestyä. Se sen berberi tekee miut valtavan onnelliseksi. Siis jos te vaan voitte kuvitella niin pyöreen pyllyn nin sillä on sellanen! Ja mie saan sitä hipelöidä, siksi sen nimi on HerkkuBebe. En halua tästä vielä kertoa tänne sen enempää tai muutenkään intoilla, jospa nyt koittaisin vaan asioiden antaa mennä omalla painollaan, tulipa siitä sitten mitään tai ei. Katsotaan tätä tilannetta sit uudestaan jossain vaiheessa. Koulu on nyt kuitenkin se ykkösprioriteetti, et muut on vaan kivaa taukopullaa. Tästä tekstistä tuli ihan kauheen hajanainen, mutta halusin vaan tulla kertomaan, että miulla menee hyvin pienistä ärtymyksistä huolimatta.

Miun pitäisi käydä nukkumaan, jotta mie jaksaisin herätä n. 7 tunnin päästä pakkaamaan ja suihkuun, koska mie lähen kotikotiin Jaatisen kanssa. Mie saan olla siellä koirien kanssa, maata rötköttää vaikka koko viikonlopun jos haluan. Ajattelin pakata myös ulkoiluvermeet jos ois vaikka hyvät säät mennä samoilemaan jäälle. Pitää myös varata tarpeeks aikaa noihin julkisiin, kun ne on ollu tän viikon ihan sekaisin tuosta lumimäärästä. Miusta on kiva mennä kotiin.

Kommentit

Suositut tekstit