Lihavuori ja hevosirvistys

Oon koittanut olla tässä itselleni oman elämän superman, mutta nyt se viitta taisi juuttua kaupungin kulman ja revetä. Miun itsetunto ja
arvostus hyppäsi sen edellisen postauksen jänön kanssa samaan koloon talviunille. Samaan aikaa hawaijimies päätti nousta arkustaan takapihalta ja tuli huutamaan miulle päin naamaa kaikkia rivouksia ja irvokkuuksia. Koska minähän olen lihavuori, hevosirvistys ja seinäruusu, se kaikkien rumempi kaveri. Heittopussi, paska ystävä ja rupikonna.

Miussa on ihan liikaa kaikkee. Liikaa ihoa, raskausarpia, painoa, kaksoisleukoja, selkätissejä, varpaita, reisiä, selluliittiä, kirosanoja, puhetta, hölötystä, naurua, lävistyksiä, tatuointeja, outoutta, musiikkia, hajamielisyyttä, itkua, raivoa, kysymyksiä, pituutta, jalankokoa, nälkää, unta, taivaanrannanmaalaria, ulisijaa, haaveilijaa, likasuutta, vaatehuoneen luurankoja, lapsellisuutta, lihava tytön minuutta, vitsikkyyttä, mukavia vaatteita, liian tiukkoja vaatteita, kuivaa ihoa, meheviä finnejä, huonoa ihoa kasvoissa, pehmeyttä, huolehtijaa.

 Voitteko kuvitella: miulla on kolme leukaa, normaalilla on vaan yksi. 



Miussa liian vähän kaikkee. Liian vähän tukkaa päässä, kulmakarvoja, pyllyä, tissiä, hiljaisuutta, kynsilakkaa, meikkiä, hauskuutta, normaaliutta, kaunista hymyä, söpöjä aivastuksia, heleää nauruääntä, yleistä klassista kauneutta, tarmoa, toimeliaisuutta, siisteyttä, arvokkuutta, käytöstapoja, rauhallisuutta, harmoniaa, sulokkuutta, hoikan tytön minuutta, itsenäisyyttä.




Olo on tosi paha ja tosi irvokas. Tuntuu, että sinä olet oman elämä klovni, jota voi heittää kakulla naamaan ja kaikki saa nauraa siulle. Päänahkaa oikein kihelmöi ja muu kroppa on ihan kananlihalla, kun on paha mieli. Miä en ymmärrä miksi ihmiset "viihtyy" miun seurassa, koska en minä ole kaunis tai hauska tai normaali. En mie näytä oikeassa elämässä niin kauniilta, kun olin ajatellut kuvien perusteella, miun äänikin kuulostaa hirveältä harakan tappamiselta. Mie olen ihan hirveä. Miun silmät on turvoksissa tästä itkemisestä ja miusta tuntuu taas siltä, etten halua kohdata maailmaa huomenna. Mä en nyt vaan jaksa ketään tai mitään. Tohon patjaan varmaan syöpyy miun kokoinen reikä.

Kommentit

Suositut tekstit