Kirje hänelle


Mitäkö mie haluisin sanoa siulle?

Mie haluun siut. Mie haluisin sanoa siulle, että kaikesta huolimatta mie pidän siusta ihan helvetin lujaa. Ja se pelottaa miua ihan tosi paljon. Oon lukenu meidän vanhoja viestejä varmaan sata kertaa uudestaan ja ettinyt ja analysoinut sieltä kaikki. Mie tahtoisin suudella siua niin, et kaikki tietää et mie saan olla se joka siun vierestä herää ja joka saa keittää siulle aamukahvit. Mie tahtoisin, että sie oot se joka lämmittää miua talvella, kun mie narisen siitä kuinka kylmä on vaikka ois ollu enemmän päälle laitettavaa. Mie haluun olla siun keikoilla se mysteerimimmi sieltä nurkasta, johon sie kiinnität ehkä huomiota tavallista enemmän. Mie myös haluun olla se joka saa hypettää siun tekemistä ihan kybällä niinku tähänkin mennessä. Mie myös haluun fiilata niitä tuntemuksia mitä sie herätät miussa, sukat alkaa pyörii jaloissa ja toivoisin vaan, että saisin vetää siut nurkan taakse ja saisin suudella siua niin kovaa, et muistat sen vielä huomenna. Vaikka mie saatan toisinaan nukahtaa kesken lauseen ni silti mie haluun olla se joka saa toivottaa siulle hyvää yötä. 

Mie haluun myös olla se, jonka sie viet pelaamaan biljardia vaikka oon siinä ihan hiton huono ja mie haluun olla se jonka kanssa sie tanssit hitaat Lewis Capaldin tahtiin. Mie haluan mennä siun kanssa Ikeaan ja kertoa ne kaikki tyhmät vitsit ja pilata siulta kaikki mielikuvat pylvässängyistä. Mie haluan myös, että ne sinkut kahdehtii meidän välistä kemiaa siellä samaisessa Ikeassa niinkun minäkin teen. Haluan kertoa siulle miun unelmataloista ja puoliks suunnitelluista häistä siun parvekkeella kolmen aikaan yöllä, kun makaan siun kainalossa viltin alla. Haluisin, et sie oot siinä silloin kun on eri paha olla, pidät vaan sylissä ja ymmärrät. Mie haluisin olla myös siulle se, jolle sie kerrot kaikki mieltä painavat asiat ja eksistentiaaliset kriisit. Mie haluun herätä siihen, ku sie vedät miut kainaloon nukkumaan vielä vikat torkutukset ennen kun on pakko nousta. 

Mie haluun lähteä siun kanssa kahestaan mökille ja saunoa ja mennä nukkumaan nuhjusessa yöpaidassa ja lähekkäin, koska on kylmä. Mie haluun herätä siun vierestä vapaapäivän aamuna ja me voitais viettää vaan koko päivä sängyssä. Mie haluun nukkuu siun kanssa päikkärit ja kattoa siun kanssa leffoja yömyöhään. Mie haluun matkustaa siun kanssa ratikalla illalla niin, että meillä on pieni välimatka, mut molemmat kattoo toisiaan just sillä ilmeellä. Mie haluun matkustaa siun kanssa laivalla vaikka Tallinnaan päiväks ja kotikotiin moikkaamaan porukoita. Mie haluun pelata siun kanssa Aliasta parina ja me oltais voittamattomia. Mie haluun olla siun avecina jossain juhlissa ja pitäisit miua kädestä kiinni, koska miua jännittäisi niin kovin paljon uusien ihmisten tapaaminen. Mie haluun, et sie lähet miun aveciksi juhliin ja mie saisin pitää siua koko illan kädestä kiinni jos siua alkais jännittää. Mie haluun herättää sinussa inspiraatiota ja sellasia tuntemuksia, et sie et oikein tiedä kuinka päin olisit tai minne menisit. Mie haluun siut.

Älä aina katoa miulta. Puhu miulle, raivoa, itke tai ihan mitä vaan, mut älä jätä miua paitsioon. Päästä miut sisään siun elämään, niinku sie sanoit, et haluut et mie oisin osa siun elämää. Mie haluun siut. 

Kommentit

Suositut tekstit