Hääkellot soi





*Postaus on aloitettu perjantaina jo.*

Olin viikko sitten tähän aikaa jo Mikkelissä Jaatisen tykö. Miun viikonloppu Järvisydämessä oli hyvä vaikka vollotinkin ensimmäisen illan muilta salassa. Kun kerroin VP:lle, että Virve Rosti sai miun kyynelkanavat aukeemaan nin VP vaan tokas naurahtaen, että kuulostaa aika surulliselta. Sitä miun elämä on nykyään. Ihanaa, että kaikki tsemppaa koko ajan ja sanoo, että pidä ittes miehenä siellä Helsingissä, mutta miun tekis nyt vaan mieli luovuttaa ihan kokonaan. Tekis vaan 
mieli romahtaa aivan totaalisesti eikä pidellä mitään kulisseja yllä. Maatua tähän patjaan kiinni eikä olla enää kellekkään ikinä taakkana. Mie oon ihan tosi umpikujassa taas ja ahdistuslevelit hipoo aurinkoa. Olin vielä su-ma välisen yön Jaatisen luona yötä ja me valvottiin puoli neljään, kun me innostuttiin syömään jäätelöä ja kattomaan Outolinnun kaksi ensimmäistä osaa. Siinä kohtaa, kun me kommentoitiin Theo Jamesin kuumuutta ja kiihkeitä suutelointikohtauksia Trisin kanssa nin miulle tuli kamalan rauhallinen ja onnellinen olo siitä, että nyt tää on se hetki josta mie tuun ylionnelliseks. Oli turvallinen olo. Maanantaina kun Jaatinen vei miut bussille nin teki mieli vaan sanoa, että käänny takasin, että mie en halua lähteä, muutan vaikka teidän naapuriin, en halua mennä takaisin Helsinkiin ikinä. Pidättelin itkua viimeseen asti, mutta bussissa se oli enää mahdotonta ja repesin siellä itkuun, koitin nukkua etten tuntis pahaa oloa, mutta tänne asuntoon tullessa se vaan yltyi. Mie en osaa tätä selittää edes itselleni saati muille, että miks miulle tulee aina niin paha mieli/olo kun jään yksin. Nautin kyllä toisinaan yksinolosta, mutta tää on ihan perseestä, kun jää yksin. Esimerkiksi siellä Järvisydämessä mie uskalsin nukahtaa yläkerrassa, kun kuulin koko ajan muiden höpötyksen ja läsnäolon.

Mie oon aivan vitun perseauki, niin auki ettei miulla oo ehkä munaa edes myöntää sitä kellekkään. Mie en uskalla käyä kaupassa, jotta mie saan miun ens kuun vuokran maksettua. Miua hävettää ihan kamalasti, koska mie haluisin olla se, josta miun vanhemmat voi olla kuitenkin ylpeitä, mutta sen jälkeen kun muutin tänne nin kaikki on mennyt päin vittua. Ensin mie tapaan niin ihanan ihmisen niinku Vähälaktoosi (josta näin taas söpöilyunta viime yönä ja jonka syntymäpäivät on tänään)  ja sitten mie pilaan sen kaiken tunnustamalla, että miulla on sukupuolitauti, joka selvisi miulle itsellenikin siis silloin vasta. Sen jälkeen Halosen Tarmo otti miut väkisin miun omassa asunnossa ja tunnen itseinhoa vieläki siitä paskasta ja tekee mieli kuoria iho irti ja polttaa se (ja silti miusta tuntuu vieläkin siltä, että miun kuuluisi madella sen edessä maanmatosen lailla ja siltä pyydellä anteeksi). Sen jälkeen oon käyny yksillä kahveilla, josta tuli mielipahaa, koska en herättänyt mitään romanttisia viboja kyseisessä miehessä. Samaan aikaan hääri Herra36, joka on vienyt ilmeisesti miun viimeisetkin toivonrippeet tästä selviämisestä. Miua jännittää, että pärjäänkö mie kesätöissä uudella pisteellä, jos miut sinne laitetaan. Miua jännittää, että oonko koko kesän tuntosarvet pystyssä, kun asun porukoiden luona. Miua jännittää kuinka mie selviän miun kesästä ja tulevasta syksystä taloudellisesti. Miua jännittää kuinka mie reagoin siihen tulevaan ultraäänikuvaan ja sekoanko mie lopullisesti? Miua jännittää opiskeluiden tahti, mennään kun höyryjunan kyydissä ajallisesti ja mie koitan juoksemalla ottaa muita kiinni.

Otin HBO:n ilmaisen kuukauden, että voitiin katsoa se Outolintu. Tsiisös mie en voi kyllä enää kattoa yhtään mitään leffoja tai sarjoja, koska mie aina ihastun ja mietin, että mie haluan myös miehen, joka tekee niin kun ne tekee niissä elokuvissa. Esimerkiks nyt vaikka siinä Outolinnussa Four eli Theo James (suosittelen googlaamaan suoraan ”Theo James shirtless”, on sen arvosta, lupaan sen) suojeli koko ajan Trisiä eli Shailene Woodleytä, koska se nyt vaan sattu rakastumaan siihen ensisilmäyksellä, kun se tipahti syliin taivaalta. Se koko ajan suojeli sitä niin vittupäiltä, jotka halus tiputtaa Trisin Osattomiin. Lopussa kun ne lähti sillä junalla pois karkuun nin Four vaan nappas Trisiä vyötäröltä kiinni ja heilautti sinne junaan. Minäkin haluan, että joku tulee ja nappaa vyötärön korkeudelta kiinni ja heittää junaan. Toki se voidaan luokitella kidnappaamiseksi ellei oo mitään romanttisia tunteita sitä heilauttajaa kohtaan..? Mutta siis dear god, tekisin mitä vaan, että saisin olla hetken jonkun sylissä. Katsottiin myös toinen osa ja Theo James oli edelleen kuuma ja vielä kuumempi, kun ne heilutteli peittoja Shailenen kanssa. Oon kateellinen Woodleylle. Ehdin tässä välissä myös jo haukata HBO:lta KnightFall:in: →Temppeliherrat metsästää kuumeisesti Graalin Maljaa →ritareita tapetaan enemmän kun koiria Kiinassa →temppelin uus mestari käy vieraissa siveyslupauksesta huolimatta ja se vieras sattuu olemaan Pariisin kuningatar. Näin siis viime syksynä jo tästä mainoksen ja kiinnostuin, nyt onnistuin sit kattomaan tän. Kaukana miun normiskenestä, mutta erihyvä, ei voinut jättää rauhaan ollenkaan. Surullinen loppu ja teki mieli itkeä huolella. Siinäkin miun sydäntä särki se, ettei ne rakastavaiset saaneet olla yhdessä vaan niiden piti kuolettaa se kipinä. Vähän niinku mie nyt.


Oon kuluttanut myös persettäni ja kylkiäni kattomalla Sinkkuelämän kolme ensimmäistä kautta jo. Rinnastan itseni kaikkiin päähahmoihin, mutta sama kipuilua mitä Carrie kokee Mr. Bigin suhteen on sama. Mitä jos Herra36 on miun elämän Mr. Big? Meillä on melkein sama ikäerokin: Carriella ja Bigillä 12 vuotta, miulla ja Herra36 14 vuotta. Ylitulkitsen kaikki liikkeet nykyään ja oon ehkä vähän hullu tän asian kanssa, mutta katon aika usein kaikkien profiileja, jolloin mie saan tietää, että milloin se ultraäänikuva tulee sosiaaliseen mediaan. Kellonainen oli julkaissut Facebookissaan, että hän ja Herra36 juhlii ensimmäistä vuotta ystävinä. Ne ei ole ollut edes vuotta kavereita ja ne hankkii lapsen. Miun tekisi mieli vaan näyttää koko maailmalle persettä ja olla kamalan vihainen. Huutaa jostain Malminkartanon huipulta keuhkojeni pohjasta, että haistakaa vittu ja näytellä keskisormia Mr. Beanin tapaan.


Kolmoskaudella jaksossa 3 Carrie näkee lehden, jossa Big ja Natasha oli menneet naimisiin ja itki sitä. Ihan kuin joku olisi katsonut kristallipallosta miun elämää ja kirjoittanut siitä twistillä jakson. Natasha on selvä vertauskuva Kellonaiselle ja Carrie vihaa Natashaa ihan samalla tavalla, kun mie Kellonaista. Mikä onni, että voin turvautua johonkin sarjaan, jossa tunnetaan niitä samoja olemuksia, kun omassa elämässä! Silti Carrie pettää Aidenia (ihanaa miestä, joka rakastaa sitä ehdoitta ja täysillä) Bigin kanssa. Voisinko saada sittenki Bigin ja Aidenin sekoituksen? Miusta olis reilua saada kattoa johonkin kristallipalloon, josta näkis, että onko sitä Mr. Bigiä edes olemassa miulle vai onko se jo puolivastassa universumia matkalla miun luo.



Haaveilin teininä aina siitä, että mie pääsisin yhden Anttolan pojan kyykkypyörän kyytiin, mutta nyt miulle riittäis kyllä ihan vaan se kyyti ikkuna auki kesäpäivänä vaikka siinä ei-minkään-värisen bemarin kyydissä, jonka kuski tuntee Viron tiet kun omat taskunsa ja hymyilisi miulle lasiensa takaa takaisin. Mie myös teininä haaveilin siitä, että se sama Anttolan poika veisi miun neitsyyden, kunnes miun tissit olisi kasvaneet samana kesänä naisen mittoihin. En oo koskaan jättänyt hommia kesken peiton, aina on menty loppuun asti paitsi Herra36:n kanssa. Mie en ikinä tuu olemaan se hoikka tyttö, joka pääsee kuuman ihastuksensa kyykkypyörän kyytiin puristamaan sitä kyljistä ja hautaamaan päätänsä selän taakse, kun jännittää niin kovin. Mie en taida olla sekään nainen, joka istuu sen ei-minkään-värisen bemarin kyydissä tukka hulmuten kesällä. Enkä mie myöskään taida ikinä olla sekään nainen, joka vie asiat loppuun asti Herra36:n kanssa enkä saa ikinä tietää mitä se olis ollut, kouluarvosana-asteikolla 4 vai 10. Mie en oikein itekkään enää tiedä, että kuka mie olen ja minne mie menen, olenko mie 4 vai se 10 jonkun mielestä.

Tissitkin on vielä samankokoiset kuin silloin teinikesänä.

Postauksen aikana kuunnellut biisit, jotka herätti miussa tunteita:
Maria Ylipää – Vielä Hetki
Vilma Alina – Joku muu
Aikakone – Sirius
Phillip Larue – All I Want
Pesso – Haikee
Above & Beyond – Northern Soul
Virve Rosti – Sua Kaipaan Niin
Jonna Tervomaa - Rakkauden Haudalla



Ehkä minäkin joku päivä löydän sen, jonka kainalossa kattoo Temppareita ja kuunnella Popedan Pitkää Kuumaa Kesää tukka hulmuten pitkin Suomen baanoja. Ehkä hyvä lopettaa tähän biisiin: Popeda - Hääkellot soi

"Hääkellot soivat, mutta puuttuu sulhanen 
Morsian huntu hulmuten, kyynel poskellaan 
odottaa kirkon portailla turhaan rakkaintaan.."

Kommentit

Suositut tekstit