Teetä ja paahtoleipää

Mikä epätoivo! Kävin tänää tuolla ettimässä äitille lahjaa, piti siis kartoittaa vaihtoehdot ja olin hyvin iloinen siitä, kuinka paljon miulle tuottaa mielihyvää vaatteiden hypistely ja joulujumpsuitissa keikisteleminen. Olin matkalla kouluun, kunnes avasin sopivasti Instagramin. Ensimmäisenä sieltä pamahti entisen luokkalaisen raskauskuva ja herranjeesus, mikä epätoivo iski. Siis niin ku salama kirkkaalta taivaalta suoraan miun kuuppaan. Muut tekee lapsia tehtailemalla, kun miulla ei ole edes hemmetti soikoon ollut sitä ensimmäistä poikaystävääkään. Miulta lähtee kohta viimeinenkin tukka päästä!!!!! Iski myös kauhee kriisi siitä, että apua, miun pitää tehä vauvat kohta vauhdilla, että en oo liian vanha olemaan äiti.




Kävin viime viikolla EKn kanssa kahvilla ja aluks miua jännitti ihan saatanasti, mut sit se kyllä haihtu. Mentiin kahvien jälkeen käymään vielä Tigerissä, kun miun piti toimia kuriirina Jaatiselle. Jälkeenpäin pohdin tätä asiaa, että miulla oli kyllä kivaa ja miua nauratti, mutta tuli myös vähän sellanen jarrufiilis, kun koiraa vietäs eläinlääkäriin. Miua on myös alkanut inhottaa tietyllä tapaa ihmisten lääppiminen ja lähmiminen eli siis jos miua tullaan lähmimään nin se on jotenki puistattavaa. En tykkää siitä, että tuntemattomat ihmiset tulee niin lähelle ja niin iholle intiimisti. Tutut ihmiset okei, mutta ei tollaset. Oon nykyään niin hitaasti syttyvä, et vaatii aikaa et uskallan päästää iholle ihmisen. EK oli kyllä vähän liian lääppijä tuolloin ja se sai semmonen "wou wou!"-reaktion snadisti.

Sama tää eilinen kahvitteluhäiskä. Se oli myös liian lääppijä, varsinkin kun ekaa kertaa nähtiin. Se ei myöskään ehkä ollut sitä mitä haen, mutta miulla oli hauskaa ja sekin sai miut nauramaan. Mie haluan uskoa siihen, että on myös olemassa niitä ihmisiä, jotka herättää siussa semmosta tulenpalavaa kiinnostusta ja myöhemmin ilotulituksia. Niinkun oon aiemmin myös sanonut, että miua viehättää sellanen miehinen mies, jolla on kunnianhimoa, mut lempeyttä. Tää eilinen Teemies oli miulle ehkä vähän liian kirjaviisas ja herkkä. Se kyllä osas naurattaa miua, mut se myös lateli kehuja paljon, nin se oli myös vähän "wou wou"-reaktio. Se että miua viehättää karskit, skroden näköiset miehet ei tarkoita sitä, ettenkö pitäis miehestä joka osaa näyttää tunteitaan tai miua viehättää miehet, jotka ei itke. Ei vaan mie vaan haluan sellasen miehen, jolla on tarpeeks iso syli miua varten ja se on turvallinen. Mie tykkään sellasta ajatuksesta, et ois beauty and the beast. Se ei vaan jotenki ollut sellanen olo, että apua pakko nähdä tää mies uudelleen. Mie haluan niitä ilotulituksia. Mietin myös sitä, että tyrmäänkö liian herkästi, et ku oon hitaasti syttyvä nin mitä jos tää vaatiskin vaan aikaa, mutta miusta kuuluu myös luottaa siihen ensimmäiseen intuitioon. Menihän miulla hemmetin pitkään ihastua myös Herra36, mutta siinä oli myös ikä kysymyksessä. Noh ehkä aika näyttää, jos me vielä jubaillaan.

Joka kahvittelu kerran jälkeen miulle on tullut olo, et hemmetti ei tästä tuu mitään ja mie en oikeastaan halua ketään muuta kun Herra36. Mie oon myös nähnyt monta kertaa nyt viime aikoina siitä taas unta ja oon ollut ihan kamalan vihanen sille niissä. Poikaystävät pyörii myös unissa ja pahat asiat, jota en ymmärrä kun ei tunnu siltä, että olis ollu mitään sellasia oloja jotka ois mahdollisesti voinu peilautua niihin. Oon myös monen monituista valittanut, että mitä jos mie en pääsekään ikinä eroon tästä olosta, että en halua ketään muuta???

Yhdestä asiasta on vielä pakko jurputtaa: miehet, alastomuus ja snapchat. Jeesus, että te voitte vaan kuvitella mitä settiä sieltä välillä tulee. Mie oon niin kurkkuani myöten täynnä pippelin kuvia ja mie estän kaikki, jotka tuota typeryyttä harrastaa. Eilen puhuttiin asiasta MyrskyMaian kanssa varmaan tunti, ihanaa että on sielunsiskoja! Mitähän sillä ensimmäisellä miekkosella kuka on laittanut oman jormansa kiertoon somessa on päässä liikkunut? Vai onko tää niiltä ajoilta jolloin käytettiin vielä kirjekyyhkyjä? Tää koko vyyhtihän lähti purkautumaan siitä, että entinen hellu Jalkaterapeutti alkoi pommittaa miua snäpissä ja ihmettelin, että tyypistä ei oo kuulunut mitään noin vuoteen ja viime kesänä siis sain tietää radiohiljaisuuden syyn: tyttöystävä. Noh arvata saattaa, että ero tuli ja HAHAA, Kesäheinälle voi aina laittaa viestiä. Hänen tapansa osoittaa kiinnostusta on ensin kysyä kuulumiset ja sitten kertoa, että häntä panettaa. Jos vastaa tuohon panetuskysymykseen nin seuraavana on luvassa tämä pippelin kuva. Miua vihastuttaa tämä asia niin paljon, koska tässä se ihminen esineellistää miut täysin ja sitä vastaan oon tässä taistellut hyvin paljon. Miusta on muuhunkin kun jytkyttelyhommiin. Kun oma tietosuus on lisääntynyt tästä omasta itsestä ja "naisvoimaantumisesta" nin mieluusti jätän ei-toivotut-pippelin kuvat muille. *Terrieriärinää*



Jos naiset tekis tällästä nin niitä pidettäs hirveinä lutkina ja oksettavina lorttoina. Leviteltäis letunreunaa tuolla pitkin pitäjää ja kaikki olis kauhistuneita. Mainitsin Jalkaterapeutille asiasta:
"Ootko muuten huomannut, että aina kun siua panettaa nin laitat miulle snäppiä ja kerrot asiasta?"
"No tietääkseni oon kyllä koko päivän sulle snäpännyt.."
AIVAN, MUTTA SIULLA ON PAHA ONGELMA JOS JOKA KESKUSTELUN PÄÄTTEEKSI SIUN ON PAKKO NÄYTTÄÄ SIUN PIPPELI. Miua tää asia ei sillai ole vaivannut, koska mie oo nähny jos jonkinmoista (tarkoitan siis yleisesti, ei pelkkiä pippeleitä), mutta entäs sitten jos siellä puhelimen päässä onkin vaikka 10-vuotias lapsi tai vaikka oma mummo? Entäs sit? Sit on kiva istua pääsiäisenä kahvilla, kun mummo heittää munavitsin! 



En kestä mihin tää maailma on menossa. Tässäkin kolikossa on kääntöpuoli kylläkin: päädyttiin Maian kanssa siihen tulokseen, että on toivottuja ja ei-toivottuja pippelin kuvia. Jos oot emotionaalisesti sitoutunut ihmiseen tai muuten investoinut aikaa siihen (tässä siis oletuksena normaalin ihmiset halut) ja nykypäivänä some/puhelin on iso juttu elämässä. Ymmärrän, että halutaan vietellä toinen ja sit jos on oikeassa moodissa, nin miksei? (Toisaalta miksi heti ajatellaan, että jos halutaan toinen vietellä ja ladat sopivaan moodiin nin lähetään suoraan alastonkuva? Miksei pikkutuhmailla ja jätetä jotain arvailun varaan?) MUTTA tässä on jujuna se, että se on varmasti tarkasti harkittu (ja varmistettua) asia, kun toinen ihmisryhmä ei välitä siitä, että voiko laittaa omasta pissavehkeestään kuvan vai aiheuttaako se kenties oksetusta tai pahoinvointia viestin saajassa? Ei ne teidän pippelit ole niin imartelevia, että niistä tekis mieli kehystää taustakuvat. Ugh, upotkaa suohon.



Mie oon niin onnellinen kun mie pääsen lomalle.
Ps. Huomenna on kulunut tasan vuosi miun ekasta postauksesta, woop woop missä skumppa?? 

Kommentit

Suositut tekstit