Kirje hänelle vol. 2


Ai mitäkö mie taas haluaisin siulle kertoa?

Mie haluaisin kertoa siulle, että sie oot ihan kamala pain in the ass. Sie saat miun sielun repeemään, kun en ota siusta selvää ja kaikki muutkin kattoo miua jo kieroon, kun oon siua oottanut jo näin pitkään. Silti miusta tuntuu siltä, että siussa on niin paljon hyvää ja odottamisen arvosta. Siussa on jotain sellasta minkä mie haluan saada selville. Mie haluisin sanoa siulle ääneen nää kaikki asiat, mutta joku miussa käskee olla myös hiljaa. Mie haluisin tietää, että miltä mie näytän siun silmissä ja kuljenko mie usein siun ajatuksissa. Mie haluisin, että sie kerrankin voisit puhua miulle oikeasti tunteista aidosti miettimättä mitä siitä poikii. Miusta tuntuu, että jätät kertomatta ihan hirveesti kaikkea ja ne hetket, jolloin ois se hetki keskustella ni menee ohi nanosekunneissa. Haluisin opetella kaikki siusta, mikä siua naurattaa ja mikä alkaa itkettää. Mikä saa siut vihaseks, mikä saa siut innostuneeks, mikä ahdistaa.

Mie haluisin viedä siut Suomenlinnaan korkeimmalle kohdalle, josta näkee kaikki taivaankappaleiden liikkeet. Mie haluan kuunnella siun kanssa Def Leppardia ja Whitesnakea, fiilistellä vanhaa tukkarokkia. Mie haluun käydä läpi kaikki levykaupat siun kanssa ja ostaa jotain tosi ultimaattisen must have-levyjä, kuten HIMiä. Mie haluan ajaa siun kanssa yötä myöten kotikotiin ja puhua elämänsolmuista, menneistä ja tulevista. Mie haluan puhua siun kanssa arvoista ja periaatteista, jotka vie siua eteenpäin. Mie haluan, että me voidaan puhua meidän miehisistä ja naisellisista puolista tuntematta häpeää ja olla tuomitsematta toisiamme. Haluisin herätä joku yö siihen, että tuut keikkareissulta kotiin yöllä ja kömmit vaan minuun kiinni olemaan. Kysyisin siulta, että kuinka keikka meni ja täydellistä ois jos molemmat vaan nukahtais siihen sylikkäin. Mie haluan ruokkia siun kunnianhimoa siun työtä kohtaan ja samaan aikaan olla turvaverkkona, jos turpaan tulee. Mie tuun keräämään siun palaset sieltä kuolemiskuopasta ja liimaan ne takasin paikoilleen. Mie toisin siulle suklaata kaupasta sillon, ku tarviisit sitä. Vastavuorosesti sie tekisit miulle hyvää ruokaa sillon, ku elämä moukaroi miusta jauhelihaa. Myö voitais maata sängyssä väärinpäin käsi kädessä ja kuunnella melankolista musiikkia ja olla vaan myttyjä. Mie haluisin herätä ennen sinuu ja tuijottaa siua hetken. Sit voisin mennä keittää siulle sitä kahvia ja ryömiä takaisin siun kylkiluuhun kiinni. Vois toki olla, että kahvit ehtis kylmetä ennen kun päästäis sängystä ylös. God, että rakastaisin sitä, että osaisin painella just niitä nappuloita mitkä saa siut kehräämään ja kiittämään Luojaa miusta. 

Mie haluan mennä mein mökille istumaan kallioille ja istua siun jalkojen välissä ennen, kattoa ku aurinko laskee horisonttiin. Mie haluaisin, et kaikki kadehtii meidän kemioita ja pitää meitä alfapariskuntana. Kaikki tuijottais mein selfieitä kateellisena ja ne miettis, että noi on match made in heaven. Mie haluun tulla siun rokkikeikoille mustat luomivärit silmissä ja leikkiä hetken aikaa Kat Von Deetä ja Rafael Seyeriä. Mie haluun, et joku kerta pienessä hiprakassa saadaan se kuningasajatus, että sie haluut stripata miulle Pour Some Sugar On Men tahtiin. Eihän siitä tietenkään mitään tulis, mutta meitä ainaki naurattais. Mie haluisin tulla juoksulenkiltä ihan hikisenä ja sie pitäisit sitä yhtenä maailman seksikkäimpänä asiana, haluisit vaan repiä miulta vaatteet päältä ja nostaa hajareisin syliin. Mie haluan lähtee siun kaa ulkomaille missä me voidaan vaan olla me eikä tarvii kuumotella itteensä mistään. Siellä missä on niin sinistä vettä, että se sattuu silmiin, vaaleenpunasia kukkia puissa ja auringonnousut ja -laskut íhan huippuluokkaa. Hotellihuoneesta pääsee suoraan uima-altaaseen ja voidaan loikoilla, kun kissat kermakupilla. Mie haluisin lähteä siun kanssa rokkikeikalle Tavastialle Heartagram-trussien alle jotain hyvää bändiä kattomaan, ihan vaan me kaksin. Mie haluisin, etä haluut koskettaa miua vaikka siulla ei oiskaan siihen mitään järkevää syytä. Hipasta ohimennessä käsivarresta ihan vaan, koska sie haluat sen tehdä ja sie voit sen tehdä. Haluisin, et vapautat miun inner wild animalin täyteen loistoonsa ja ruokit sitä parhaas mukaan. Mie haluun pitää siun kädestä kiinni julkisella paikalla ja kotona. Mie haluisin lähtee kerran syömään siun kaa niin hienosti, että saisin pukea mekon päälle ja meikata hyvin, nauttia siun kanssa romanttisesta illasta, jonka jälkeen me voitais mennä pussailemaan siun parvekkeelle ja tuijottamaan tähtiä. Mie haluisin hetkeks karata siun kanssa koko maailmalta piiloon, jotta mie saisin olla vaan siun kanssa, ei minkään lavaminän tai julkisuusminän vaan ihan vaan siun kanssa.


Mie haluisin puhua siulle kauniita asioita. Mie haluisin, että sie puhuisit miulle kauniita asioita. 

Kommentit

Suositut tekstit