Verbaalisesti rumia sanoja ja sydänsuruja


Noniin… Tässä tekstissä on todella paljon verbaalisesti rumia sanoja, joten jos et kestä lukea nin älä tee sitä. For real.

Thank fucking god miulla on tämä läppäri, koska jos sattuukin tulemaan tarve kirjoittaa yhdeksän aikaan kuolemanväsyneenä sydänsuruista. Päivitystä viime kertaseen: it´s definitely over. Tekis mieli itkee ja raivota, paiskoa tavaroita pitkin seiniä ja olla vaan rikki. Mie oon niin vihanen, kun ihmiset leikkii toisten tunteilla ja varsinkin sellaset ihmisulostekasat, jotka tuntee entuudestaan jo. Voisin murhata jonkun ihan suorilta käsin nyt. Mie en luota enää yhtää kehenkään, en ees vanhoihin ystäviin. Voispa kutistaa itsensä muurahaisen kokoiseksi ja kadota taas sanomatta kellekkään mitään☹

Eli Herra36:lla on muija Vantaalla, kahden lapsen äiti, samanikäinen kun hän itse, en tiedä ovatko virallisesti yhdessä, mutta ei kyllä vittuakaan tämän jälkeen edes kiinnosta. Ja mie olin jo pyytämässä sitä ulos, saatanan tyhmä minä. Vittu miua vituttaa aivan saatanan paljon vittu. VITTUVITTUVITTUVITTU. Kysyin siltä ihan suoraan, että tuoko se nainen on ja sieltä tuli vastaus kun apteekin hyllyltä. MIUA VITUTTAA TÄLLÄNEN PASKA MIUN ELÄMÄSSÄ, VOISINKO SAADA UUDEN ELÄMÄN, JOSSA SYNNYN VAIKKAPA KÄRPÄSENÄ? Kysyin myös, että se Mikkelin reissuko oli pelkkää leikkiä ja vastaukseksi sain: ”No se oli vähän ennen kun asiat oli erilailla.” Tekis mieli sanoa sille päin naamaa, että tunge sinä ne erilailla olevat asiat niin pitkälle syvälle perseeseen, kun vaan suinkin pystyt äläkä ikinä enää ulosta niitä takaisin päivänvaloon vaan kärsi sitten saatana. Tyyppi laitto miulle vielä rivoja viestejä sen reissun jälkeen ja nyt ne asiat on kummallisesti muuttunut niin radikaalisti. Kohta tulee ruumiita, kun miulla keittää niin vitusti yli.
Se miua ihmetyttää, et mikä vittu siinä on, että me ollaan tunnettu aika pitkään jo ja se tietää kuinka paskaa miulla on ollut miesten kanssa ja sitten se ite menee siihen samaan kastiin tajuamatta sitä. Teki mieli jo poistaa se myös kavereista ja olla näkemättä sitä enää ikinä. VITUN AASI PERKELE. En kyllä halua nähdä sitä hetkeen, että antaa vaan elellä rauhassa vaan sen naisensa kanssa. Tämän jälkeen sillä ei ole enää mitään oikeutta koskea minuun millään tavalla, en halua edes halata sitä. Suksikoon niin syvälle helvettii, kun pystyy, kunhan on kauas miusta. Tein itestäni taas ihan narrin ja kenen nilkkaan se kopsahti? No omaan tietenkin, kuinkas muutenkaan! Mie varmaan kohta pimahdan lopullisesti ja alan vaan hekottaa hysteerisesti kaikelle. Tuli oikein kylmät väreet, kun kävi ajattelemaan miten halpa makkara-olo tulikaan.

Mie haluan jäädä kotiin peiton alle vollottamaan, koska tää on neljäs mies puolen vuoden sisään kenen takia miulla menee paletti nurin. Aina löytyy joku miua parempi ja alkaa näyttää siltä, että mie oon se sinkkutäti, joka perheillallisilla juo itsensä ekana känniin ja nolaa itsensä. Tää olo mikä tulee on taas ihan käsittämätön ja tuntuu vaan siltä, että olispa jossain joku syli, johon juosta ja vaan romahtaa itkemään. Miun lähipiirillä alkaa kaikilla olla kohta parisuhteet ja miua käy joka kerta itkettää se, koska miulle tulee vaan niin oksettava itseinho siitä, ettei kukaan halua olla miun kanssa. Mie en jaksa vastata kellekkään mihinkään viestiin tai mihinkään, haluan vaan jäädä peiton alle itkemään ja etsimään itsetuntoani. Haluisin vaan lähteä pois kokonaan täältä Helsingistä ja olla ihan oma itseni taas. Miun ihmisarvo on taas ryöminyt perseeseen ja kuollut sinne. Ehkä se jonain päivänä löytää vielä takaisin kotiinsa.

Kai tähän loppuun voi sanoa case closed.

Kommentit

Suositut tekstit