Almost anonyymit


Ajattelin tässä aikani kuluksi myös selventää kaikille henkilöitä, joita näissä teksteissä näkee ja kuulee. Koittakaa ymmärtää, haluan edelleen, että pysyn almost anonyyminä (=AA, heheh…) ja haluan myös pitää nämä henkilöt tietyllä tapaa nimettöminä, siksi myös nämä nimet. Uskoisin, että tässä on kaikki nimet mitä tuolta koitin bongailla, mutta jos jotain jäi nin eiköhän sekin joskus nouse pintaan. 

Iskä= Iskä on vaan ihan oikea iskä.
Äiti= Äiti on ihan vaan oikea äiti.
Jaatinen= rakas vatipää siskoni, jonka kanssa jaetaan ilot ja surut. Yksi ehdottomasti tärkein kuvio elämässäni.
Neponen= rakas veljeni, jonka kanssa vähemmän pidetään yhteyksiä, joka ei vaikuta millään tavalla sisarussuhteisiin, yhtä rakas kuin Jaatinenkin.
Mauri= porukoiden mäyräkoira.
Saikkari= Neposen tyttöystävä.
Hartiaiset= miun varavanhemmat noilla rallireissuilla, oon yleensä käyttänyt Varaäiti-nimikettä tästä naispuolisesta henkilöstä.

Syysheinä= Espoossa asuva paras ystäväni, ollaan tunnettu junnuajoista lähtien. Ammattikoulun aikaan oltiin erossa, mutta ympäri käytiin ja yhteen tultiin. Nähdään melkein joka viikko. 😊
Raputyttö= Turussa asuva paras ystävä, jonka kanssa myös ollaan vasta aikuisemmalla iällä tutustuttu ja hitsauduttu yhteen. Mie, Syysheinä ja hän ollaan Pyhä Kolminaisuus. #bratwursti🍤
Leijonapoika= Raputytön poikaystävä.

Täti Kotonen= Vanha työkaveri (ei siis iällisesti vanha, taitaa olla ikinuori?) kotikotoota, jonka kanssa on myös hyvä keskustella ja uskaltaa olla oma itsensä.
Enni Pyton= Hänkin vanha työkaveri (hänkään ei siis iällisesti vanha, kuuluu myös ikinuoriin) samasta työpaikasta, kun Täti Kotonen. Enni palauttaa miut usein maanpinnalle.
Neiti Kyyhky= samasta työpaikasta, kun Enni ja Täti. 
OpeSipe= Tämän hetken opiskeluiden ihana opettaja.
VeijariPupu= Koulukaveri, jonka kanssa ollaan jaettu paljon ja ruokatreffaillaan!
MyrskyMaia= Ammattikoulusta ystävä, jolle voi parjata kaikesta, yleensä miehistä. Terapiointi on hyvin läsnä keskuudessamme, mie saan päpättää sille miun miehistä ja se saa päpättää miulle sen miehistä.

vTipu= vanhempi ihminen, ensimmäinen rallityypeistä johon tutustuin Hartiaisten kautta. Nykyään taitaa olla aika höperö ja vähän hullu.
nTipu= vTipun 40-kymppinen poika, joka ajaa rallia
Moottoriturpa= nTipun kaveri ja yleensä mukana huoltojoukoissa ralleissa. Miun yksi lempihenkilöitä.
Herra36= (tarviiko tämä edes sanomista?) on töissä nTipun autokorjaamolla, mukana myös huoltojoukoissa. Nää kaikki neljä yllämainittua pyörii siis yleensä samoissa porukoissa ja asuvat kaikki samalla paikkakunnalla.
Kellonainen= Herra36 avovaimo.
Maanantaikappale= Herra36 ja Kellonaisen poikavauva.

PolkupyöräSuominen= Salossa asuva entinen heilan tapainen, ajoittain ikävä hänen käsivarsiaan.
Tarmo Halonen= entinen paha heila, joka seksuaalisesti hyväksikäytti minua vuosi sitten. Hänen takiaan käyn terapiassa ja vertaistukiryhmässä, mutta helpommalla tiellä ollaan, ei hätää. Pelottaa asua sen kanssa samassa kaupungissa, koska joka kerta kun tietynlainen Volvo ajaa ohi nin tulee pienimuotoinen paniikki, että apua nyt se näkee miut kävelemässä kadulla. Tästä ajattelin myös kirjoittaa erikseen, kunhan jonain päivänä saan sen aikaiseksi.
Vähälaktoosi= viime vuoden ihanuus, jota kaipaan vieläkin. Se mies oli niin unelma, joka sekin valui käsistä kuin Saharan hiekka. Kun sain tietää miun sukupuolitaudista, hän otti asian hyvin, mutta uskoisin, että se on syy miksi hän lopetti viestimisen ja jäin totaaliseen radiohiljaisuuteen. Tää juttu vieläkin vähän kaihertaa, kun tikku ihon alla, mutta toivon, että miun iho koteloi sen niin, että jonain päivänä se ei enää vaivaa.
EriParsa= viime kesän työpaikasta ihana, hymyilevä mies, jota pyysin kahville ja rukkaset sain (en muistele pahalla!)
Erikoiskoe= laulava mies, joka on samasta kaupungista kuin minä alun perin. Ollaan käyty joskus samaa koulua ja hän soittaa monessa eri kokoonpanossa, tärkein on kuitenkin se bändi missä myös RahatonSoittaja soittaa.
Pitsamies= viime kesän spontaani treffiveto, jota lämmöllä muistelen. Pitseriassa siis töissä miun kotikotikaupungissa.
RahatonSoittaja= serkkuni, joka opiskelee myös Helsingissä ja jonka kanssa ollaan bondailtu nyt aikuisempana enemmän. Hänkin on kotikotikaupungista.
PieceOfShit= Jaatisen entinen, oksettava heila. En voi sietää.
Tosimies= Jaatisen ex-poikaystävä, saatetaan kutsua myös nimellä Tärppä tai Kynttyrä. Sietokyky on myös hänen kanssaan koetuksella.
Sulo= viime kesän heila, jonka kanssa näin kerran ja sen jälkeen se juttu kuivui kasaan. Ei harmita.

Vielä nopeasti loppuun: näin unta Vähälaktoosista viime yönä. Olin niin pöllämystynyt aamusta, että oliko se totta vai ei? Se oli täällä meillä kotikotona ja se pyyti miulta anteeksi sitä sen käytöstä. Se sanoi selitykseksi sitä, että no se tautijuttu säikäytti ja sen takia, koska mie olin vasta 18-vuotias ja vähän lapsi(?). Sitten me vaan halailtiin ja muistan vaan sen pyöreät pakarat. Se halusi olla vaan miun lähellä ja pitää miusta kiinni. Sitten se istui meidän sohvalla ja halaili myös MauriMäyräkoiraa ihan innoissaan ja onnellisena, hymyili niin leveetä hymyä, että muualta sai hakea. Sitten se katkesi ja olin aamulla niin ärtynyt, että halusin vaan takaisin sinne uneen sen syliin. 

Patoutumia(ko?)...

Kommentit

Suositut tekstit